تحلیل فنی؛
علیرضا بابک
کیش و مات آخرین بازمانده در آزادی / پسران مجیدی تاریخساز شدند
به گزارش دبل استار، در چارچوب هفته بیست و دوم لیگ برتر، آبیپوشان پایتخت توانستند با یک گل آبادانیها را بدرقه کنند و اختلاف ۶ امتیازی با سرخها را حفظ کنند.
جذابترین ساختار دفاعی لیگ
استقلال در حالی پس از ۲۲ هفته بازی را شروع میکرد که هیچ کدام از مدافعان ۲۰ بازی قبلش را در اختیار نداشت و با زوج سیلوا و عارف به مصاف نفتیها رفت.
برنامه منصوریان مشخص بود.
ارسال توپهای بلند به مقصد شروین بزرگ برای اثرگذاری!
اما نکته جالب موفقیت عارف در اکثر نبردهای هوایی با شروین بود و در حالیکه به نظر میرسید سیلوا خیلی آماده نباشد او تمام معادلات را به هم ریخت و نشان داد یک مدافع با کیفیت است.
قدرت بدنی بالا، قدرت حمل توپ بالا و استایل مناسب از او یک مدافع مطمئن ساخت.
۳۸ دقیقه جهنمی برای نفت!
قبل از دو تعویض زودهنگام منصوریان، آبیها بازی را کاملا در اختیار داشتند و اگر فرصت سوزی نمیکردند کار نفت در همان دقایق ابتدایی یکسره میشد.
فضای بزرگ میانه میدان به هافبکهای استقلال اجازه ارسال پاسهای ریسکی میداد و مثلثهای ویرانگری در جناحین آبیها تشکیل میشد.
حاصل یکی از همین حرکات ترکیبی سانتر زیبای یامگا و شلیک ۳ امتیازی امیرحسین بود.
نیمه دوم؛ نیمه تغییرات!
فرهاد با شروع نیمه دوم با هدف حفظ نتیجه و استفاده از ضد حملات تیمش را به میدان فرستاد.
زبیر جانشین رضا شد تا سیستم آبیها به ۱-۴-۱-۴ تغییر کند و ارسلان برای استفاده بهتر از ضد حملات جانشین آرمان شد.
آبیها بارها در نیمه دوم دروازه نفتیها را تهدید کردند اما خودخواهی و بدشانسی مانع از به ثمر رسیدن گل میشد.
کلام آخر
اگر مصاحبه بعد از بازی سرمربی نفت به جای ۸ دقیقه ۸۰ دقیقه بود باز هم تغییری در حال خوب هواداران استقلال نداشت.
آنها فقط یک هدف دارند و خوب میدانند آن هدف فقط با پشتیبانی از مجیدی و پسرانش محقق میشود.
برچسب ها :آزادی ، استقلال ، فرهاد مجیدی ، منصوریان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰